Apetrei’s Weblog

Just another WordPress.com weblog

Un moldovean a incercat sa iasa din Romania in remorca unui autocamion

Un cetăţean moldovean intenţiona să iasă din România ascuns în remorca unui autocamion încărcat cu motoare.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Române, moldoveanul, în vârstă de 54 de ani, a fost ajutat de şoferul vehiculului, alt cetăţean moldovean, care transporta motoare din România în Franţa.

În urma unui control amănunţit a fost depistat ascuns printre marfa transportată, un cetăţean moldovean. Şoferul, în vârstă de 37 de ani, a recunoscut că într-o benzinărie de pe raza judeţului Arad (România) s-a întâlnit cu acesta şi l-a ascuns în remorca vehiculului pentru a-l trece ilegal frontiera. Moldoveanul ascuns intenţiona să ajungă în Portugalia la muncă.

Şoferului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativa de trecere a frontierei de stat, iar celui ascuns, pentru tentativă de trecere a frontierei. La finalizarea cercetărilor, vor fi prezentaţi procurorilor pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră au depistat cinci cetăţeni din Moldova care, la ieşirea din România, au prezentat documente de identitate eliberate de autorităţile din România şi din Bulgaria, falsificate.

decembrie 4, 2007 - Posted by | social., Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu